Omdat bakken en het maken van desserten altijd mijn ding is geweest, maar ik uiteraard ook heel hard bezig ben met gezonde voeding, heb ik de laatste jaren erg veel geëxperimenteerd in mijn keuken met gezond gebak. Eerder volgde ik een opleiding patisserie te Spermalie Brugge.

Zo ben ik tot verschillende inzichten gekomen en ben ik erin geslaagd om vele traditionele recepten om te toveren in gezondere varianten die er ook nog eens goed uitzien en lekker smaken! Hiermee doorbreek ik het cliché dat gezond niet lekker zou zijn en daar ben ik best fier op. Ik gebruik enkel producten van natuurlijke oorsprong en ik werk met ongeraffineerde suikers en bloem. Als suikervervanger gebruik ik soms stevia dat ook van plantaardige oorsprong is. Ik beperk ook sterk de slechte vetten. Hierdoor bevatten mijn producten 75% minder suiker en vet dan een regulier product én zitten ze boordevol vezels! 

 

Wil jij graag een gezondere taart, cake of andere luchtige dessertjes bestellen voor een speciale gelegenheid of gewoon voor in het weekend bij jou thuis? Aarzel dan niet om mij te contacteren!

 

Mogelijkheden:

- Cheesecake aardbei/framboos

- Cheesecake citroen

- Lactosevrije cheesecake met bosbessen

- Frambozentaart

- Flan met vers fruit 

- Bananentaart

- Cake in allerlei smaken

- Luchtige cupcakes in allerlei smaken

- Luchtige kokoschocomousse

- Luchtige tiramusi (koffiesmaak of met rood fruit)

- ...

 

Taart €30 (10 personen)

Cake €15 (8 personen)

Cupcakes €3.5/stuk 

Dessertje €3.5/glaasje